Search found 104 matches

by Rob
Wed Mar 18, 2020 10:35 pm
Forum: Website Issues
Topic: Tapatalk plugin
Replies: 2
Views: 388

Re: Tapatalk plugin

Hi,
Not at the moment but I’ll look at it again in the future.

Thanks
Rob
by Rob
Tue Mar 10, 2020 7:18 pm
Forum: Website Issues
Topic: New look
Replies: 5
Views: 435

Re: New look

Few tweaks left to do but nearly there!
by Rob
Fri Jan 17, 2020 3:21 pm
Forum: Main QashQai Discussion
Topic: QASHQAI N-TEC EDITION CAPTURES BEST OF NISSAN DESIGN AND TECHNOLOGIES
Replies: 4
Views: 1390

QASHQAI N-TEC EDITION CAPTURES BEST OF NISSAN DESIGN AND TECHNOLOGIES

Nissan's new QASHQAI N-TEC edition combines enhanced design details with Nissan's advanced ProPILOT driver assist, Intelligent Parking Assist automated parking feature and NissanConnect infotainment system to meet both the aesthetic and technological needs of crossover customers. Jan 16 - 10am CET -...
by Rob
Fri Dec 20, 2019 4:45 pm
Forum: Website Issues
Topic: Logging On
Replies: 12
Views: 2881

Re: Logging On

Or does Safari or Opera save your password?
by Rob
Fri Dec 20, 2019 4:45 pm
Forum: Website Issues
Topic: Logging On
Replies: 12
Views: 2881

Re: Logging On

Are you using a password manager?
by Rob
Fri Dec 20, 2019 10:07 am
Forum: Website Issues
Topic: Logging On
Replies: 12
Views: 2881

Re: Logging On

I still go with a possible cause for this is if you're using Chrome or Internet Explorer to save your password, and the password saved is wrong. Or you're using a password manager, and again the password manager has the wrong password saved.
by Rob
Thu Nov 21, 2019 9:57 pm
Forum: Website Issues
Topic: Sign up difficulty
Replies: 3
Views: 594

Re: Sign up difficulty

Hi,
Thanks, I’m not aware of any issues. Sometime the emails do end up in spam.

As I’m not a member of the Facebook group, could you ask anyone having issues to email: info@qashqaiforums.co.uk please?

Thanks
by Rob
Thu Oct 24, 2019 8:56 pm
Forum: Website Issues
Topic: 'New Post' link missing from main page
Replies: 1
Views: 892

Re: 'New Post' link missing from main page

You can’t do it from active topics, need to do it within a forum section.
by Rob
Thu Oct 24, 2019 7:17 am
Forum: Website Issues
Topic: Unable to post pics
Replies: 5
Views: 799

Re: Unable to post pics

Couple of things to look at;

Check it’s a jpg, png
Check it’s name just has characters and numbers - no spaces, symbols etc.
by Rob
Wed Oct 16, 2019 6:52 pm
Forum: Website Issues
Topic: Logging On
Replies: 12
Views: 2881

Re: Logging On

I’m sorry but the forum won’t change your password when you log out. All I can say is you must be putting the wrong password in.