Automatic full beam not working correctly after screen replacement

ICE, Equipment, Options
Post Reply
villawoz
Posts: 38
Joined: Tue Feb 24, 2015 7:20 pm

Automatic full beam not working correctly after screen replacement

Post by villawoz » Tue May 08, 2018 9:36 pm

Hi, had a chip on my windscreen which was finally replaced but I noticed that where the camera is on the screen it looked like cracked glass and the auto full beam stopped working as it has been for past three years. Keeps flashing people and doesn’t recognise back red lights of other cars.

Came today and replaced the gel circle that was by the camera and linked to screen. Seems bit better but still not as good as it was. Is there a reset calibration option at all?

I know some don’t like it at all as an option but always found it excellent and accurate but now so hit and miss people think I am flashing them.

Any ideas?


User avatar
Gel
Posts: 2526
Joined: Thu May 22, 2014 12:02 pm
Location: Thames Valley UK
Qashqai Model: Mk.2 Qashqai - J11 (2013–2017)

Re: Automatic full beam not working correctly after screen replacement

Post by Gel » Wed May 09, 2018 6:30 am

You'll need to take to dealers if they didn't arrange the replacement.
Autoglass claim to offer a recalibration service if they did screen change.
J11A-14 1.5dci Ink Blue Tekna; Chrome Pack, Bonnet Struts, Flaps, Blue Alloygators, SpeedLock,Door & Tailgate Sill guards/Decent horns/ Autoglym Lifeshine /19" Wheels


Post Reply

Return to “Electronic systems”